Ο Κανόνας των Δύο Δαχτύλων

apply-blush

Όταν μια ιδιοφυΐα στον τομέα της ομορφιάς δίνει μαθήματα μακιγιάζ οφείλουμε να ακούσουμε ευλαβικά και να καταγράψουμε τα πάντα λεπτομερώς!!
Έτσι, λοιπόν, όταν ο υπέρτατος Wayne Goss μας συμβουλεύει για το πως να εφαρμόζουμε το ρουζ μας είναι χρέος μας να σου τις μεταφέρουμε κατά γράμμα…

Στην απίθανη περίπτωση που δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο Wayne Goss(τότε δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε φίλες :P) είναι ένας από τους πιο φημισμένους Βρετανούς makeup artists… Έχοντας διαβάσει βιβλία μακιγιάζ των Way Bandy και Kevyn Aucoin αποφάσισε να τελειοποιήσει τις γνώσεις του σπουδάζοντας την τέχνη του μακιγιάζ στο Λονδίνο… Το 2013 σε συνεργασία με το Beautylish δημιούργησε την προσωπική του σειρά πινέλων μακιγιάζ η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και προτάχθηκε ως η καλύτερη σειρά πινέλων για το 2014… Έχει δικό του κανάλι στο Youtube με πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο οποίο θα βρεις πολύτιμες συμβουλές μακιγιάζ καθώς και reviews για τα αγαπημένα του προϊόντα!!

 Στο θέμα μας τώρα… Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε έχουμε κοπέλες με υπερβολικό ρουζ ή εφαρμογή σε λάθος σημείο… Έχουμε πέσει και εμείς στην παγίδα του ρουζ!! Συχνά δεχόμαστε ερωτήσεις για το πως και που χρησιμοποιείται το ρουζ είτε κρεμώδες είτε πούδρα…

Η αλήθεια είναι πως θα εφαρμόσεις το προϊόν ανάλογα με τον τύπο του προσώπου σου… Υπάρχουν πολλά άρθρα και σχεδιαγράμματα που θα σε βοηθήσουν… Υπάρχει όμως ένας μικρός χρυσός κανόνας!!

Ο κανόνας των δύο δαχτύλων!!

Ο κανόνας έχει σκοπό πρώτα να εντοπίσεις που βρίσκεται το κόκκαλο στο μάγουλο σου και έπειτα να εφαρμόσεις κατάλληλα το ρουζ σου… Ας ξεκινήσουμε!!

findcheekbone1

Πρώτο Βήμα: Τοποθέτησε τον αντίχειρα σου στην κορυφή του κροτάφου σου και τέντωσε το δείκτη κάτω από το ρουθούνι της μύτης…

findcheekbone2

Βήμα Δεύτερο: Το σημείο που περνάει ο δείκτης σου είναι το κόκκαλο των μήλων σου… Εκεί πρέπει να τοποθετείς το ρουζ σου διαφορετικά τοποθετώντας πιο χαμηλά θα φαίνεσαι ηλικιακά μεγαλύτερη!!

twofingerrule

Βήμα Τρίτο: Ακούμπησε το δείκτη και τον μέσο ακριβώς δίπλα στο ρουθούνι της μύτης σου… Αυτό είναι το όριο μέχρι το οποίο μπορείς να βάλεις ρουζ… Φέρνοντας το ρουζ πιο κοντά στο στόμα θα δείξει το δέρμα σου ¨πεσμένο»…

applyblush

Βήμα Τέταρτο: Εφάρμοσε το αγαπημένο σου ρουζ όπως είπαμε… Στο κόκκαλο των ζυγωματικών και μέχρι περίπου τη μέση του ματιού για να δώσεις οπτικά ένα lift στα μήλα σου… Έχεις εφαρμόσει τέλεια το ρουζ σου!!!

Chrisanthi Gatidou

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Κανόνας των Δύο Δαχτύλων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s